No niin, nyt sitä on taas uusi ammatti, valmistuin siis 11.12 leipuri-kondiittoriksi.
Tein kotia tämmöisen pika suklaa hyydykekakun, kun muutama sukulainen kävi kaffella.
sunnuntai, 14. joulukuu 2008
No niin, nyt sitä on taas uusi ammatti, valmistuin siis 11.12 leipuri-kondiittoriksi.
Tein kotia tämmöisen pika suklaa hyydykekakun, kun muutama sukulainen kävi kaffella.
BLOGIT JOITA SEURAAN:
Merjan leivonta ja askartelusivut
Örkin leivonta-ja ruoka ohjeita
Heidin tekosia (käsityö)
Täältä voi tilailla ihania marsipaani koristeita
Olen 27- vuotias, 4 lapsen ti Keski-Suomesta.
Ammatiltani olen ravintolakokki, 2008 jouluna valmistun leipuri-kondiittoriksi.
Kommentit